ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Τόπος διαλόγου για τις αγωνίες και την έκφραση της κοινωνίας
 
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
1-1-4 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
ΜΕΤΡΗΤΗΣ HITS

Study English
ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

WOWZIO

Μοιραστείτε | 
 

 ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DimKaramitsas

avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τρι Μαρ 30, 2010 5:19 pm

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


30/03/2010

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Με το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης κάναμε πρωτοπόρα λόγο για την ανάγκη στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Σύντομα η φράση έγινε του συρμού από τον πολιτικό κόσμο. Τίποτα δεν εννόησαν. Επεξηγήσαμε ότι πραγματική οικονομία είναι η παραγωγική οικονομία, αυτή που παράγει αγαθά, δεν είναι το εμπόριο, δεν είναι η “αγορά” συλλήβδην, δεν είναι οι τράπεζες ή τα χρηματιστήρια. Δυστυχώς οι πολιτικές ηγεσίες τίποτα δεν έπραξαν για να ενισχύσουν την πραγματική, την παραγωγική οικονομία.

Όταν στην Ελλάδα εισάγουμε τρεις φορές περισσότερα προϊόντα από όσα εξάγουμε, πρέπει να καταλάβουμε ότι τεράστια χρηματικά ποσά φεύγουν από την χώρα μας προς άλλες χώρες, παύουν να βρίσκονται και να κυκλοφορούν στην Ελλάδα, παύουν να τα έχουν οι Έλληνες. Να γιατί η χώρα φτωχαίνει, να γιατί ζητάει συνεχώς δανεικά, να γιατί εμείς οι ίδιοι ζούμε με δανεικά.

Όταν εισάγουμε αντί να παράγουμε, χιλιάδες Έλληνες μένουν άνεργοι, γενιές ολόκληρες χάνονται στην ανεργία και στην αντιπαραγωγικότητα.

Όταν προτιμούμε το εισαγόμενο αντί για το ελληνικό, ένα σπίτι Έλληνα κλείνει, μια δουλειά χάνεται και χάνεται στην παραγωγή. Την ίδια αυτή ώρα όλοι γινόμαστε φτωχότεροι.

Η χώρα μας παράγει μια σειρά από άριστα προϊόντα και μπορεί να παράγει σχεδόν τα πάντα, όμως τα πάντα και παντού έχουν κατακλυστεί από εισαγόμενα προϊόντα.

Την ίδια ώρα που η δική μας παραγωγή μένει στο χωράφι, σαπίζει στο δέντρο, σκουριάζει ή καταστρέφεται στην αποθήκη, κάποιοι γεμίζουν την αγορά με εισαγόμενα προϊόντα.

Τα ίδια και καλύτερα πράγματα παράγουμε στην χώρα μας. Τα ίδια και καλύτερα πράγματα μπορούμε να παράγουμε στην χώρα μας.Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις έκλεισαν γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τον αποκλεισμό, τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών και την εκμετάλλευση. Χιλιάδες άνθρωποι έπαυσαν να ασχολούνται με την παραγωγή γιατί κανείς δεν τους στήριξε και αρκετοί τους εκμεταλλεύονταν.

Η ύπαιθρος ερήμωσε, η επαρχία άδειασε, η Ελλάδα ψυχορραγεί και εκλιπαρεί ως επαίτης για δανεικά.Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις, οι περισσότερες έχοντας πάρει τεράστιες επιδοτήσεις από το δημόσιο χρήμα όλων μας, έφυγαν σε ξένες χώρες αναζητώντας μεγαλύτερα κέρδη. Χιλιάδες Έλληνες έμειναν άνεργοι, η παραγωγή στην χώρα μειώθηκε. Δεν θεωρούμε τις επιχειρήσεις αυτές ελληνικές, τις θεωρούμε ξένες, όπως ξένες θεωρούμε όσες ελληνικές επιχειρήσεις κατασκευάζουν ή εισάγουν προϊόντα από το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής, των υπηρεσιών και του εμπορίου της χώρας πέρασε στα χέρια ξένων πολυεθνικών. Τα τεράστια κέρδη τους που είναι χρήματα των Ελλήνων, φεύγουν από την χώρα και δημιουργούν νέα τεράστια ελλείμματα.Όλα αυτά τα ελλείμματα, που είναι στην πραγματικότητα ελλείμματα παραγωγής, είναι και δικά μας ελλείμματα.

Αυτά τα ελλείμματα είναι τα χρήματα που μας λείπουν για να ζήσουμε καλύτερα, είναι η αύξηση που αρνούνται να μας δώσουν.

Τα ελλείμματα αυτά είναι η ανεργία που μαστίζει την χώρα, είναι τα σχολεία που δεν έχουμε, είναι η ανασφάλεια που νοιώθουμε, είναι τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, προσωπικό και μηχανήματα, αυτά τα ελλείμματα είναι όσα στοιχειώδη πράγματα λείπουν από την χώρα μας.

Αυτά τα ελλείμματα παραγωγής είναι αυτά που μας κάνουν να ζούμε με δανεικά από τις τράπεζες και να εξαρτιόμαστε από αυτές.

Αυτά τα ελλείμματα είναι η υποβάθμιση της ζωής μας, είναι όσα σκεφτόμαστε πως αξίζουμε και πως πρέπει να έχουμε, αλλά δεν μπορούμε, δεν τα έχουμε, τα στερούμαστε ή φοβόμαστε να τα αποκτήσουμε.

Την ίδια ώρα οι πολιτικές ηγεσίες δεν πράττουν τίποτα για να στηρίξουν την παραγωγή στην χώρα.

Ανταγωνίζονται για την εξουσία και την εξυπηρέτηση των ολίγων που τις στηρίζουν και τις επιλέγουν. Αυτές οι ηγεσίες δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με τον ελληνικό λαό, είναι ξεκομμένες από αυτόν και το μόνο που τον διδάσκουν είναι να τις μιμείται σε ανικανότητα, ραθυμία, ατομισμό, βόλεμα και αρπαγές από το δημόσιο, το κοινό ταμείο. Επέβαλλαν μια κουλτούρα ατομικού βολέματος εις βάρος των άλλων και κριτικής χωρίς περιεχόμενο και πρόταση.Τις ώρες αυτές τις δύσκολες για την χώρα μας, τις ώρες αυτές τις δύσκολες για εμάς, τις ώρες που μας εμπαίζουν, μας λοιδορούν και μας εκμεταλλεύονται, τις ώρες αυτές που υποθηκεύεται ξανά με δανεικά η ζωή μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας είναι ανάγκη να δράσουμε.

Εμείς οι Έλληνες πολίτες έχουμε λύσεις – ανάσες για την χώρα στα χέρια μας.

Εμείς οι Έλληνες πολίτες μπορούμε με την βούλησή μας να συγκρατήσουμε τα ελλείμματα.

Μπορούμε να κάνουμε την παραγωγή της χώρας μας να ανθίσει ξανά:ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΕίναι το “όπλο” που έχουμε στα χέρια μας, είναι το σημερινό ξύπνημα, το ξεκίνημα και η ελπίδα για το μέλλον.

Μπορούμε με την επιλογή μας να κάνουμε το τόπο μας ξανά ζωντανό, μπορούμε με την επιλογή μας να σώσουμε και να δυναμώσουμε την πατρίδα μας.

Την ώρα αυτή της εθνικής ανάγκης σας καλούμε όλους και όλες σε δράση, είναι ανάγκη εμείς να δράσουμε, είναι ανάγκη εμείς να δώσουμε τις λύσεις που σήμερα μπορούμε και αύριο θα επιβάλλουμε:ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΔεν μισούμε κανένα, δεν κάνουμε επίθεση σε κανένα λαό, απλά αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να στηριχθεί η ελληνική παραγωγή, να αυξηθεί, να γίνει επαρκέστερη και καλύτερη, γιατί αυτή είναι η λύση για όλους μας.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι την αξία και την σημασία που έχει για όλους μας το να προτιμούμε και να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα.

Πρέπει να καταλάβουμε την δύναμή μας και να την χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε.

Πρέπει να απαιτήσουμε τα ελληνικά προϊόντα να ξαναμπούν στο ράφι του σουπερμάρκετ, στην βιτρίνα του εμπορικού, στο σπίτι μας το ίδιο.

Παράγουμε πολλά άριστα προϊόντα, πολύ καλύτερα από όσα μας σερβίρουν και μας υποχρεώνουν να αγοράζουμε οι πολυεθνικές.

Μπορούμε να παράγουμε και άλλα πολλά, μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε όσα έχουμε ακόμα καλύτερα.

Δεν είμαστε αδύναμοι, δεν είμαστε ανίκανοι. Είμαστε δυνατοί και ικανοί, μπορούμε να επιβάλλουμε και να απαιτήσουμε.

Ζητάμε από όλους από εδώ και πέρα υπευθυνότητα σε πράττουμε, σε όσα παράγουμε, σε όσα εμπορευόμαστε και σε όσα προτιμούμε, επιλέγουμε και αγοράζουμε.Εμείς ξεκινάμε από σήμερα: ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

και σας καλούμε όλους, μέλη μας και μη , να πράξετε, να πράξουμε το ίδιο !!!.Αξιώνουμε το ελληνικό προϊόν, γιατί με το τρόπο αυτό δίνουμε αξία, δύναμη και μέλλον στην πατρίδα μας.

Απαιτούμε να μας φέρουν το ελληνικό προϊόν, προτιμάμε τον Έλληνα, τιμάμε την πατρίδα μας και όσα αυτή παράγει.Όπου δεν υπάρχει ελληνικό προϊόν, ζητούμε να φέρουν.

Όπου δεν φέρνουν ελληνικό προϊόν δεν ξαναπηγαίνουμε.Στην δύσκολη αυτή ώρα της ανάγκης, στηρίζουμε το τόπο μας, στηρίζουμε την κοινωνία και την πατρίδα μας, ξεκινάμε και ζητούμε από όλους να πράξουν το ίδιο.

Από σήμερα: ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
????????
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τετ Μαρ 31, 2010 12:48 pm

Το κάνουμε, το κάνουμε, εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Βεβαίως-βεβαίως ο κόπος να ψάξεις να βρείς τα ελληνικά αξίζει, εφόσον υπάρχει και το αντίστοιχο ελληνικό προιόν.
Γιατί το πρόβλημα εκεί υφίσταται, ότι δηλαδή είναι πολύ φτωχή η γκάμα των παραγόμενων ελληνικών προιόντων.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DimKaramitsas

avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τετ Μαρ 31, 2010 12:54 pm

Και φτωχή είναι και οι διάφορες αλυσίδες την θάβουν ... .
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mitsosms
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Προιόντα ιδιωτικού σήμετος   Τετ Μαρ 31, 2010 2:18 pm

Τι γνώμη έχετε για τα προϊόντα ιδιωτικού σήματος, πχ. ΑΒ; Νομίζω ότι αξίζουν αφού και πιο φθηνά είναι και δεν νομίζω ότι υστερούν και σε ποιότητα. Τι λέτε και εσείς;
Επίσης ήθελα να ρωτήσω τον Δημήτρη κατά πόσο είναι παράνομο να μην συμμορφώνονται κάποιοι βενζινοπώλες στο πλαφόν που έχει επιβληθεί στα καύσιμα σε ορισμένους νομούς. Μπορούμε να κάνουμε καταγγελία; Και αν ναι, θα βγάλει κάπου ή θα είναι χαμένος κόπος;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
????????
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τετ Μαρ 31, 2010 3:07 pm

Κοίτα Μήτσο να σου πώ την άποψή μου :

Εφόσον και άμα είναι πράγματι ελληνικά τα προιόντα με το σήμα ΑΒ και όχι μούφες απο Ισπανία, Αίγυπτο και πάει λέγοντας, δέν νομίζω ότι θάπρεπε να έχουμε πρόβλημα. Προσοχή όμως στο εσωτερικό του πακέτου με την επωνυμία ΑΒ!!!!! Μήν φτάσουμε στο σημείο να τα αγοράζουμε θεωρώντας π.χ. ότι αγοράζουμε ντοματοχυμό απο Ελλάδα και στην πραγματικότητα είναι χύμα ντοματοχυμός απ΄έξω που συσκευάζεται εν Ελλάδι!!!!

Υπάρχει βεβαίως και ένα ακόμη πρόβλημα : Τα προιόντα ΑΒ μπορείς να τα βρείς στα σούπερ ΑΒ, που δέν είναι και αμολυμένα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας. Είναι λιγάκι κάπως πολυτελές να πώ στην κυρά Μαρία της γειτονιάς μου να κόψει το σβέρκο της και να κατέβει απο τον Χορτιάτη στην παραλία για να βρεί τον ΑΒ!

Το ίδιο πράγμα που συμβαίνει και με την βενζίνη :
Ενα γύρο στο σπίτι και στη γειτονιά σου η βενζίνη πανάκριβη και πρέπει να ταξιδεύσεις κάμποσα χιλιόμετρα για να βρείς την φθηνή!

Α, ρε άτιμε ελεύθερε ανταγωνισμέ.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DimKaramitsas

avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τετ Μαρ 31, 2010 4:16 pm

Τα προϊόντα που παράγονται για λογαριασμό των Σ/Μ (no label) πολύ συχνά κρύβουν καταναγκασμό και καταπίεση.
Ο στόχος βέβαια της καμπάνιας είναι να προωθηθεί το ελληνικό προϊόν, οπότε (εάν είναι ελληνικά) αποτελούν ελληνική παραγωγή.
Προσωπικά τα βρίσκω μέτριας ποιότητας και τα αποφεύγω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DimKaramitsas

avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   Τετ Μαρ 31, 2010 4:17 pm

?????? ?????


31/03/2010
?????????? ???????? – ??????? ??????
?????????? & ?????????? ???????? ???????????? ??? ??????? ?????? ??? ??????????? ???, ??? ??????? ????????? ?? ???? ????? (3) ?????????????? ??????? ???????????: ?? ???? ??????????, ? ???.??., ?? ????? ???????.

????????? ???? ?????????? ??????? ??? ??????? ???????.

??????? ??????? ??? ???? ??? ???????? ?????? ?? ??????? ???????? ??? ??????? ??? ????????????? ??? ??? ????? ??? ???????????.

????????????? ??? ??????????? ???? http://protimoellinika.wordpress.com/ , ???? ???????? ?? ????????? ?????????, ?? ??????????? ?????, ??????????? ??? ???????????. ???? ??? ??? ???????? ???? ???? ?? ?????????? ??? ??? ?????? ????? ??? ?????????? ??????? ??? ??? ??????????.

??????? ???????- ??????? ???????? ??????: ?? ???? ????????? ??? ??? ?????? ?????????? ??? ??????? ???????? ?????? ?? ???????. ? ?????? ??? ???? ??????????? ??????? ?????? ???? ???????? ??? ?????????? ?????????? ???????? ???? ?? ?? ?????????? ??? ???? ??? ??????. ? ?????? ???????? ??? ????????.- ?????????? ??? ???????? ??????: ????????? ??? ??????? ??? ?? ?????????? ???? ???????? ?????? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??????????. ????????? ??? ?? ?????????? ???? ???????? ?????? ???, ??? ???????? ?? ??????????? ??? ????? ???, ???????? ??? ????????? ??? ?? ??????????? ???? ????? ?? ???????? ??????.- ??? ?????? ???????????? & ??????????: ?????? ????? ?? ??????? ????????? ?? ???????? ?????? ? ?????????? ????? «???????????» ??? ????????? ????? ?????????? ??? ?? ?? ???????? ? ?????? ??? ????????? ????????. ? ????? ??? ???????????? ????? ????? ??? ?? ????? ?????????? ?????? ???? ??????? ???????? ????????? ???????. ??? ?????? ???????????? ??? ??????????. ? ????? ??? ? ???????? ??? ???? ??????? ??? ??? ???????????? ????? ?? ???????? ???????? ????? ??? ???????? ??? ?????????. ?????? ??? ??????? ??????? ??? ? ???????? ?????? ????????????? ?????????.- ???????????????: ??????????????? ??? ??? ??????? ????????? ????????? ??? ??? ?????? ??? ??????? ????????? ????? ??????????.- ???????? ??? ????? ???: ?????????? ?? ?? ?????????? ??? ?? ?????????? ????? ???????? ??? ?? ????????. ? ???????? ??? ? ????? ???????? ??? ?? ???????? ????? ??? ???????????? ????? ????????. ???????? ??? ????? ???, ??? ??? ???????? ????? ??? ?? ??? ???????????? ??? ???????? ???? ????????? ?????????.- ??????? ?????? ??????: ?? ??????? ??? ??? ????????? ??? ???? ???????? ?????? ??? ???????? ??? ??? ?? ???? ?? ??????? ? ?? ???????? ???????????.- ??????? ?? ??? ??????? ?? ?????? & ?? ??? ?????????? ??? ????? ???????? : ?? ???????? ?????? ??????? ??? ??? ???? ????????? ????. ??????? ?? ??? ??????? ??? ??????????? ? ??? ????????? ??? ????????. ???????? ????? ??? ??? ???????????? ? ?? ???? ?????????? ??????????? ??? ?? ????????????? ??? ????????? ??? ?????????. ??? ??? ??????? ????? ??????? ?????? ??????? ???????? ??? ?????? ?? ??? ?????? ? ????????? ????? ??? ?????????.- ? ??????? 520: ?? ??????? ???? ??? ?? BARCODE (??? ?????????? ??? ?????? ?? ???????????), ?? ?????? ???????????? ???? ??????, ???????? ?? ??? ?????? 520. ??????? ???? ????? ?? ?????? ?????? ?? ????? ????? ?????????? ??? ???? ?? ???????????? ???? ??????. ?????? ??? ???? ????????? ???? ??????????? ??? ??? ?????? ? ???? ?????????? ???. ??? ??????? ?? ?? ??????? ??????????? ????????? ???? ?????????? http://gepir.gs1.org/V31/xx/ ??? ??????? ?????????, ???? ?? ?????? ?? ????? ???????? ??? ???????????? ??? ??? ????? ??????????. ? ??????? 520 ????? ??? ????????? ???????. ??? ??? ??????? ? ??????? 520, ?? ?????? ??? ???? ????? ????? ?? ??? ??????.- ??? ????? ??? ? ???????? ????? ????????: ?????????? ?? ?????? ??? ?????????????? ???? ??????, ??? ???????? ?????, ??? ?? ?????? ????????? ????????? ??? ?????????????? ??? ?????????. ????? ????????? ????????? ??????? ??? ???????? ??? ??? ???? ??? ??? ?????? ???????? ??????? ???????? ??? ?? ????? ????? ???????? ????? ??? ?????????.- ??????? ??? ???????? ??? ???????????: ?????? ??????? ????????? ??????????? ????????? ?? ????????????? ???????? ???? ??????, ???? ?? ????? ??? ??? ???????? ??????? ??? ?????????. ?????????? ?? ???????? ?????? ??? ?????????????? ??? ??????? ???? ??????, ???? ?? ??????? ??? ?????? ??? ????????????? ???? ???? ???, ???? ???? ????? ? ???????? ????????.- ????????????????????: ???????????? ???? ???????? ??? ??? ?? ???????? ??? ?????? ????, ???????? ??? ???????????? ??? ???? ???????? ???? http://protimoellinika.wordpress.com/ ? ????????? e-mail ??? protimoellhnika@hotmail.gr ??? newinka@newinka.gr . ???????????? ??? ????????? ??? ???????? ??? ???? ?????? ??? ??? ??? ?????????? ??? ???? ??????? ???.- ?????????? ???? ????????????? & ??????? ???????? ????: ????? ?????? ??? ?????? ??? ????????? ?????? ?? ??????????? ?? ?????? ????????? ??? ??? ?????????? ??? ??? ?? ???????? ????????. ???????? ??????? ??? ???????? ???? ??? ???????? ?????? (???????? ????? ?????????) ??? ??? ?????????? ??? ??????? ????????????? ?? ????????????? ?? ???? ??? ???? ??????? ? ???????????? ???????? ?????.?????????? ????????: ?? ???? ??? ???????? ???, ????? ??? ???? ?????? ?????????, ?????????? ?????? ????? ??? ??? ????? ??? ??? ????????????? ??? ???????????.?????? ???? ?? ????????????? ??? ?? ???????????? ??? ??????? ??? ??????????? ??? ??? ???????????? ??? ??? ??? ???????? ??? ??? ???? ???.??????? ???????? – ??????? ???????????????? & ?????????? ???????? ????????
???????????: ?? ?. ???? ????? ? ????? ??????????? ??? ????? ?? ????? ??.??. .


??? ?????? ????? ????? ?? ??? ?????????? ????/???? (????? ????) ? ????? ???????? ???? ???????? ??? ??? ????? ???? ???? ?? ????????? ??? ??? ??? ???? ???? ??????? - ???????????. ???? ???????? ??? ?????? ??? ????? ?? ?? «?????????» ??? ????????? ???????? ??? ?????? ? ???? ?????????.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ :: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε: